× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

BULETIN DE PRESĂ

IPJ Teleorman • 24-11-2022, 10:00:33 • 15 vizualizari
 

06 Noiembrie 2022Sursa: IPJ TR

ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ ÎN MUNICIPIUL TURNU MAGURELE

În seara zilei  de 5 Noiembrie  a.c. , polițiștii din cadrul Poliției Turnu Măgurele împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității  Economice și Serviciului pentru Acțiuni  Speciale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului  având ca scop asigurarea  climatului de ordine și siguranță publică.

În urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.280 de lei, au fost confiscați 5 metri cub de cherestea și 450 lei, 5 permise de conducere reținute, 6 certificate de înmatriculare ridicate și au fost constate 2 infracțiuni.

Depistați in timp ce conduceau autoturisme deși se aflau sub efectul substanțelor psihoactive

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat  un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 23 de ani din Zimnicea.

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat prezenta unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, rezultatul fiind pozitiv.

Un alt autoturism a fost oprit pentru control, la volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr de 27 de ani, din Turnu Magurele care a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Cei doi conducători auto au fost conduși la unități medicale în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN PRESĂ