× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Alexandria-orașul nimănui după lăsarea întunericului: o fată a țipat ore în sir până să sune cineva la 112

Impact News 24 • 06-08-2023, 10:00:41 • 50 vizualizari
 

După ce nopțile trecute în oraș au existat mai multe evenimente care puteau degenera în distrugeri sau bătăi, fară că oamenii legii să fie în zonă, azi noapte, chiar pe strada Dunării, o fată de 24 de ani a urlat ore în sir fară că nimeni să o ajute sau să sune la 112.

Inițial fata țipa a scandal , apoi a început să urle după ajutor și chiar i s-a făcut rău. Abia după câteva ore, un locatar exasperat de zgomote a apelat numărul unic de urgente și fata a fost transportată la spital cu o ambulanță.

Ne întrebam unde este atât spiritul civic, cât și patrulele de poliție, poliție locală și jandarmerie, având în vedere că acest eveniment s-a întâmplat intre 3 dimineața și aproape până la crăpatul zorilor.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Alexandria-orașul Nimănui Lăsarea întunericului țipat Până Cineva