× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

BULETIN INFORMATIV

IPJ Teleorman • 22-08-2022, 18:00:33 • 15 vizualizari
 

22 August 2022Sursa: IPJTR

Polițiștii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 48 de ore,  în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat  134 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste   49 095 lei, au reținut 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Dintre acestea, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Exemplificăm:

La data de 21 august a.c., orele 17:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul drugtest, rezultând faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.                                                                                                                                   

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive ”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .          

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
BULETIN INFORMATIV