× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Președintele PNL Alba Iulia demisionează din funcție, după ce primarul USR al orașului a anunțat că revine la liberali

Spotmedia • 12-12-2023, 14:01:05 • 152 vizualizari
 

Preşedintele filialei locale PNL Alba Iulia, Marius Haţegan, şi-a anunţat demisia din funcţie luni seară. Gestul are loc în aceeaşi zi în care primarul oraşului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, ales sub sigla USR, a anunţat că se întoarce în PNL.

Haţegan a explicat că, ”în lumina recentelor decizii de la nivel intern din PNL”, a ales să ”opteze pentru ceea ce onoarea impune”, respectiv renunţarea la funcţia politică de conducere din partid.

”Sunt destui care se vor grăbi să felicite sau să dezaprobe cele mai recente schimbări de pe scena politică locală. Mulţi, în funcţie de cum îi poartă momentul, în amontele sau avalul preferinţelor. E lucrul cel mai puţin important în agenda cetăţeanului. Personal, aleg să rămân ce am fost mereu. Un om simplu şi sincer.

Le mulţumesc tuturor albaiulienilor pe care i-am întâlnit sau nu, celor care şi-au manifestat susţinerea faţă de candidatura mea, dar şi celor care au preferat altceva. E limpede că în lumina recentelor decizii de la nivel intern, din PNL, optez pentru ceea ce onoarea impune, mă retrag din funcţia de preşedinte al PNL Alba Iulia”, a anunţat, luni seară, pe Facebook, Marius Haţegan.

Acesta deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, iar în acest context a ţinut să precizeze că biroul său din cadrul acestei instituţii ”va rămâne mereu deschis”, atâta timp cât va ocupa o funcţie publică.

Marius Haţegan urma să candideze din partea PNL pentru Primăria Alba Iulia, la alegerile de anul viitor.

The post Președintele PNL Alba Iulia demisionează din funcție, după ce primarul USR al orașului a anunțat că revine la liberali appeared first on spotmedia.ro.

 
 
Continuare pe Spotmedia » Articole Spotmedia »
 
Președintele Demisionează Funcție Primarul Orașului Anunțat Revine