× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

A demarat campania ”Teleorman județ curat 2024”

Exploziv News 24 • 25-04-2024, 14:00:46 • 45 vizualizari
 

Mai exact, în fiecare primăvară, cu sprijinul firmei care se ocupă de ridicarea și transportarea deșeurilor din Teleorman, autoritățile publice locale, ajutate de voluntari, fac curățenie în comune. 

Această acțiune a început deja, iar materialele necesare, precum saci de gunoi, mănuși, șepci, veste, vor fi puse la dispoziție cetățenilor de către cei doi operatori economici care se ocupă cu colectarea gunoiului.

”ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. Invitația a fost lansată către toate administrațiile publice locale din județ. Campania se va desfășura până la data de 15 mai 2024. Cei doi operatori pun la dispoziție gratuit serviciul de colectare și transport, dar și depozitarea cantităților de deșeuri rezultate în urma campaniei de ecologizare. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor Teleorman pune la dispoziția UAT- urilor materiale de protecție (mănuși, șepci, veste) și saci negri, galbeni și verzi pentru colectarea selectivă a deșeurilor”, comunicatul de presă transmis de președintele asociației, Daniel Sorin Băcanu.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Demarat Campania Teleorman Județ