× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

6 mandate de aducere, puse în executare în urma perchezițiilor de ieri din șase județe, inclusiv Teleorman

Ziarul Teleormanul • 15-11-2023, 14:00:11 • 83 vizualizari
 

Ieri, 14 noiembrie a.c., ca urmare a celor 15 mandate de percheziţie domiciliară şi a unui autocar desfăşurate în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional organizat și delapidare, instrumentat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bistriţa-Năsăud, pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galaţi şi Cluj, au fost ridicate mijloace de probă cât şi 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline. Perchezițiile au fost desfășurate pentru documentarea activității infracționale și administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la reprezentanți ai unor societăți comerciale care efectuează transport internațional de persoane și transport de colete, fără a deține licență și fără a înregistra în contabilitatea societăților sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei.

În continuarea activităţilor, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite şi martori.
S-a dispus reţinerea a 4 persoane cu vârste cuprinse între 54 şi 57 de ani, din Bistriţa, Dej şi Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbaţi de 57 de ani, din Bistriţa şi Cluj-Napoca să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.
Cercetările continuă de către Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi participaţii penale.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Mandate Aducere Executare Perchezițiilor Județe Inclusiv Teleorman