× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Accident MORTAL la Peretu

Impact News 24 • 20-08-2023, 10:00:45 • 418 vizualizari
 

O persoană a decedat și o alta a fost grav rănită după ce autocamionul în care se aflau a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un cap de pod, duminică dimineață, pe Drumul European 70, pe raza localității Peretu, la ieșire spre Roșiori de Vede.

Potrivit ISU Teleorman, este vorba despre doi bărbați de cu vârste aproximativ 40 de ani, găsiți încarcerați de echipajele de salvare, unul dintre aceștia cu multiple traumatisme, iar cealalt cu leziuni incompatibile cu viața.

Ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Victima politraumatizată a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță, a primit primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Județean Alexandria.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Accident MORTAL Peretu