× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Videoconferință cu prefecții și inspectorii școlari generali pe tema noului an școlar / Prefectul Haralambie Epure: Pe 1 septembrie, îmi va fi prezentat raportul comun final al DSP și ISJ, în urma verificării școlilor

Ziarul Teleormanul • 30-08-2022, 14:00:09 • 284 vizualizari
 

“Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023” a fost tema unei ședințe de lucru, organizată marți, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în sistem videoconferință, cu participarea primului ministru, Nicolae Ciucă.

“Astăzi, în organizarea Ministerului Afacerilor Interne, am participat la o ședință de lucru, în sistem videoconferință, tema acesteia fiind „Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023”.

Alături de domnul Nicolae Ciucă – prim-ministrul României, de domnii Lucian Bode – ministrul Afacerilor Interne și Sorin Cîmpeanu – ministrul Educației, au participat prefecți și subprefecți, reprezentanții ai direcțiilor de sănătate publică, ai inspectoratelor școlare județene, ai inspectoratelor de poliție, jandarmi și inspectoratelor pentru situații de urgență, precum și comandanții Grupărilor de Jandarmi Mobile.

Începerea în bune condiții a noului an școlar este ceea ce ne dorim toți, de aceea, după cum am anunțat, în județul Teleorman a fost constituită o comisie mixtă de verificare a stadiului pregătirii unităţilor școlare, în perioada 16 – 31 august 2022.

Pe 1 septembrie, urmează să îmi fie prezentat raportul comun final pe care Direcția de Sănătate Publică Teleorman și Inspectoratul Școlar Județean Teleorman îl vor întocmi după centralizarea datelor, pe baza notelor de control”, declară prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure.

În cadrul aceleiași ședințe, premierul Nicolae Ciucă a afirmat că prioritatea Guvernului este începerea anului școlar în condiții sanitar-epidemiologice corespunzătoare. „Doresc să subliniez că prioritatea Guvernului este să avem copiii care încep anul şcolar în condiţii sanitar-epidemiologice corespunzătoare, să avem copiii care îşi desfăşoară activitatea în şcoli, se derulează practic procesul de învăţământ în şcoli în condiţii de siguranţă, să-i asigurăm pe părinţi că ai lor copii au asigurate condiţiile pentru a putea să beneficieze de condiţii corespunzătoare în şcoli şi, de asemenea, să-i asigurăm pe profesorii, pe toţi cei care sunt implicaţi în procesul de învăţământ de respectul nostru şi încrederea că pregătesc viitoarea generaţie a a României. Cu alte cuvinte: dacă învăţăm, dacă muncim, cu certitudine reuşim”, a afirmat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Videoconferință Prefecții Inspectorii școlari Generali Noului școlar Prefectul Haralambie