× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Drept la replică – Primăria Alexandria

Liber in Teleorman • 29-09-2023, 20:00:10 • 60 vizualizari
 

DREPT LA REPLICĂ

cu privire la articolul ” Regele betonului din Alexandria-Paul Stancu a mai luat o lucrare de la prietenul Victor Drăgușin”, publicat pe site-ul https://liberinteleorman.ro

Pentru obsesia dvs. cu privire la ”prietenul Victor Drăgușin” și banii publici  alocați, în acest material fiind vorba de investițiile care se derulează la unitățile de învățământ din municipiul Alexandria, dar în mod special pentru corecta informare a cetățenilor din municipiul Alexandria, pentru a nu se mai lăsa manipulați de cuvintele cheie utilizate, precum: ”regele betonului”, ” mai multă trecere la prietenul Victor Drăgușin”, ”control asupra afacerilor”, precizăm faptul că informațiile de mai sus sunt prezentate fără nicio verificare în prealabil, iar articolul prezentat nu are nicio susținere reală, cu excepția contractelor care figurează în SEAP.

Cu toate că, potrivit Codul Deontologic al Jurnalistului, aveți obligația să verificați informațiile înainte de a le publica: ”Jurnalistul va verifica informaţiile în mod rezonabil înainte de a le publica şi va exprima opinii pe o bază factuală. Informaţiile vădit neadevărate sau cele despre care jurnalistul are motive temeinice să creadă că sunt false nu vor fi publicate”, dvs. ne acuzați fără nicio susținere reală.

Mai mult, ”cuvintele cheie” de natura celor de mai sus, se regăsesc în majoritatea articolelor prezentate de dvs., prin urmare, facem următoarele precizări, pe care solicităm să le publicați în aceeași formă ca și articolul prezentat în spațiul public:

– ”parlamentarul PSD PAUL STANCU” NU ARE NICIO CALITATE ÎN CADRUL S.C. INSTAL POLCON S.R.L., vă rugăm să verificați acest aspect, nu este nevoie să ne credeți;

– contractul de achiziție publică ”Execuție lucrări aferente obiectivului de investiții ‘Amenajare curte (covor asfaltic) la Liceul Teoretic Al. D. Ghica” a fost semnat cu dl. Cornel Crăiniceanu, reprezentantul legal al firmei S.C. INSTAL POLCON S.R.L., fiind unic asociat și administrator.

Cât despre afirmația dvs. ”care a fost deseori criticat pentru modul în care a gestionat contractele publice din Alexandria”, putem declara faptul că am fost criticați doar de presa care nu respectă prevederile Codului Deontologic, care nu verifică informațiile înainte de a le publica, dar și de conturile false care se regăsesc ca ”fani activi” pe paginile dvs. de socializare, precum și de alte pagini neasumate din spațiul public virtual!

În rest, precizăm faptul că am fost întotdeauna verificați de Camera de Conturi, DNA și alte organe abilitate, care nu au constatat neregulile precizate de dvs.

După cum am mai spus, în nenumărate rânduri, LICITAȚIILE SUNT PUBLICE, nu îngrădim dreptul niciunui operator economic de a participa la achizițiile publice din SEAP, fie că vorbim, de exemplu, de TEAM STAR sau PEFIN sau oricare altă firmă, fiecare operator economic, care îndeplinește condițiile stabilite prin documentația de atribuire, conform legii, poate participa la procedurile lansate în SEAP.

Prin urmare, dragi cetățeni, informați-vă doar din surse oficiale!

Dragi jurnaliști, vă rugăm, verificați-vă informațiile înainte de a vă publica articolele! Mai mult, lăsați deoparte clasa politică și ”legăturile invizibile” sau ”suspecte ochiului critic al jurnalistului” în raport cu administrația publică locală!

Suntem instituție publică, nu partid politic!

În speranța că, pe viitor, nu vor mai exista astfel de legături de natură politică în raport cu Primăria Alexandria,

            Cu cele mai bune intenții,

       PRIMAR,

  Victor Drăgușin

Nota noastră: Facem dovada că Paul Stancu a administrat societatea INSTAL POLCON S.R.L. până în momentul candidaturii sale pe listele PSD la alegerile parlamentare și îi aparține în continuare, chiar dacă nu în mod oficial, fapt pe care primarul Victor Drăgușin îl știe mult mai bine decât noi. Cornel Crăiniceanu este reprezentantul legal, iar Paul Stancu, omul din umbră.

NU mințim și documentăm întotdeauna materialele pe care le publicăm, chiar dacă de multe ori suntem nevoiți să folosim surse anonime pentru articole din lipsă totală de transparență în cadrul instituțiilor publice, mai ales la Primăria Alexandria, care răspunde solicitărilor noastre cu întârziere, cu informații parțiale sau deloc. Informăm corect cititorii și asta este deranjant pentru un primar căruia îi place promovarea pozitivă pe banii primăriei.

Domnului primar, care este din ce în ce mai agresiv în exprimare, îi mulțumim că ne urmărește site-ul și ne și analizează cititorii. Se vede că aveți multă treabă la primăria pe care dumneavoastră o politizați constant, nu noi.

Citiți și: Regele betonului din Alexandria-Paul Stancu a mai luat o lucrare de la prietenul Victor Drăgușin

Citește și: Schema firmelor de casă din Alexandria – Afaceriștii din cercul de interese al puterii locale

Citește și: Primarul Alexandriei a dat cartierele I-uri și F-uri pe mâinile a doi ”afaceriști cu statul”: Gheorghe Șulț și Paul Stancu

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Replică Primăria Alexandria