× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Centrul de Excelență Teleorman caută profesori și elevi

Exploziv News 24 • 04-05-2022, 22:00:27 • 214 vizualizari
 

Practic, în cadrul acestui for se identifică elevi eminenți și cu potențial ridicat de învățare, care sunt sprijiniți și ajutați de cadre didactice în vederea participării la diferite concursuri și competiții educaționale. 

Pentru a începe propriu-zis activitatea, Centrul de Excelență Teleorman are nevoie de cadre didactice, pe diferite discipline de studiu. Astfel, a fost creat un program pentru identificarea dascălilor care doresc să facă performanță, iar directoarea instituției, Luminița Biolaru spune că selecția se va face în funcție de portofoliul profesorului.

”Vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 02.05.2022-05.06.2022, cadrele didactice interesate pot depune cerere de înscriere și actele necesare pentru concursul de constituire/selecție a corpului profesoral al Centrului Județean de Excelență Teleorman, pe adresa e-mail contact@excelentatr.ro sau personal la IȘJ Teleorman, la etajul 2, camera 28, între 10:00 – 16:00”, informează reprezentanții centrului. 

Ar mai fi de adăugat faptul că dascălii vor fi selectați pe baza portofoliului. După ce se face selecția copiilor, se vor forma grupuri de lucru, iar fiecare curs este de 2/4 ore pe săptămână, programul fiind stabilit de profesor cu elevii. CALENDARUL PROCESULUI DE SELECȚIE: 02.05.2022- 22.05.2022- depunerea portofoliilor; 23.05.2022- 03.06.2022- evaluarea portofoliilor; 05.06.2022 – afișarea rezultatelor selecției.

În ceea ce privește înscrierea și selecția școlarilor, acest atribut revine părintelui sau tutorelui, iar documentele pot fi găsite pe site-ul centrului.

”Pregătirea tinerilor capabili de performanță se face în grupe de excelență, pe ani de studiu si pe discipline, numărul de elevi din fiecare grupă fiind de minimum 8 si maximum 15. Elevii calificați la faza națională a olimpiadelor din calendarul Ministerului Educației în ultimii patru ani sunt selectați în grupele de excelență fără a mai susține testarea, la disciplina la care au fost calificați”, se mai arată în anunțul postat pe pagina de socializare a Centrului de Excelență Teleorman.

Informații suplimentare se pot obține de la directorul centrului, Luminița Biolaru, la adresa de e-mail contact@excelentatr.ro.

Articolul Centrul de Excelență Teleorman caută profesori și elevi apare prima dată în Exploziv News 24.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Centrul Excelență Teleorman Caută Profesori