× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Două accidente rutiere în mai puțin de o oră în Teleorman! Două persoane au ajuns la spital

Actualitatea de Teleorman • 13-05-2024, 20:00:52 • 78 vizualizari
 

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi în jurul prânzului, în localitatea Tătărăștii de Jos, cu un autoturism implicat.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, un SMURD și două ambulanțe SAJ Teleorman.

In urma acestui accident au rezultat două victime, o femeie, inconștientă, cu fracturi la membrele superioare și o plagă la nivelul capului, și un bărbat, conștient și cooperant, cu diferite traumatisme. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la UPU Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

In mai puțin de o oră un alt accident rutier a avut loc  în localitatea Vitănești. Pompierii Detasamentului.Alexandria s-au deplasat cu 1 ASAS și  1 SMURD, iar SAJ cu un echipaj.

In urma accidentului două persoane au făcut atac de panică, însă după ce au fost asistate la fața locului de echipajele medicale au refuzat transportarea la spital.

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs că urmare a unor sicane în trafic.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

 

The post Două accidente rutiere în mai puțin de o oră în Teleorman! Două persoane au ajuns la spital appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Accidente Rutiere Puțin Teleorman Persoane Spital