× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – Mesajul deputatului Ică Calotă

Liber in Teleorman • 05-12-2023, 10:00:16 • 52 vizualizari
 

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – este mesajul Partidului Republican din România, partid liberal-conservator component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R.

„Dramatic! Peste 90% dintre români sunt afectați de creșterea prețurilor, potrivit unui sondaj CURS. Anul trecut, același institut vorbea de 57%. Oare cele câteva procente dintre conaționali care nu se declară afectați de aceste creșteri exagerate de prețuri sunt apropiații actualului premier Ciolacu, același care acum o lună ne explica ce coș bogat de cumpărături face el cu 100 de lei?!

Realitatea economică a românilor este total diferită de realitatea economică a lui Marcel Ciolacu și a membrilor actualului Guvern. Ce ziceți: Mai tolerăm această indiferență obraznică a guvernanților față de noi, românii?! Noi i-am adus aici, noi putem să ne facem singuri dreptate în 2024, la vot!”, a publicat deputatul Ică Florică Calotă pe pagina sa de Facebook.

Partidul Republican din România – P.R.R. a anunțat deschiderea filialei județene Teleorman. Partidul Republican din România este partid liberal-conservator și este component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R., susținând aceleași valori fundamentale: familia, națiunea, credința și libertatea. Cațan Alina este președinte Partidul Republican din România, filiala Teleorman.

 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Guvernarea Ciolacu îngenuncheat România Mesajul Deputatului Calotă