× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Senator Eugen Pîrvulescu- “Vreau să îi asigur pe cetățenii din Bragadiru că atât eu, cât și colegii mei parlamentari vom sprijini administrația publică locală “

Ziarul Contrapunct • 18-12-2023, 14:00:15 • 66 vizualizari
 

Am participat cu plăcere și cu mândrie la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 240 de ani de atestare documentară de la înființarea comunei Bragadiru.
Cu această ocazie, la Biblioteca Județeană din Alexandria a fost organizată și o expoziție care reflectă istoria acestei comune teleormănene și evoluția ei de-a lungul timpului.

Alături de mine au fost prezenți prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, colega mea, deputat Maria Stoian, reprezentanți ai Bibliotecii Județene „Marin Preda” și ai Arhivelor Naționale, fără de care organizarea evenimentului în această formă nu ar fi fost posibilă.

M-am bucurat să fiu alături de Cristian Chisac , primarul liberal al comunei Bragadiru, care a demonstrat prin fapte că atunci când pui suflet și ai alături o echipă a cărei prioritate este dezvoltarea, proiectele și realizările nu se lasă așteptate.
Pe această cale, vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și pentru acest frumos eveniment încărcat de cultură și istorie.

Totodată, vreau să îi asigur pe cetățenii din Bragadiru că atât eu, cât și colegii mei parlamentari vom sprijini administrația publică locală în toate demersurile inițiate pentru dezvoltarea comunei lor, așa cum am făcut-o și până acum.
Senator Eugen Pîrvulescu

 
 
Continuare pe Ziarul Contrapunct » Articole Ziarul Contrapunct »
 
Senator Pîrvulescu- Asigur Cetățenii Bragadiru Colegii