× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Două case au fost salvate de la incendiu de pompieri

Ziarul Mara • 02-09-2022, 10:00:19 • 131 vizualizari
 

Șapte incendii (dintre care două izbucnite la anexe gospodărești în localitățile Drăcești și Islaz și cinci incendii de vegetație uscată, resturi menajere și miriști), un eveniment rutier produs în localitatea Suhaia, în urma căruia a rezultat o victimă.

Pompierii militari teleormăneni au intervenit pentru salvarea unui animal (pisică cazută într-o fântână).

Pompierii teleomăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăcești. Salvatorii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, sprijiniți de pompierii civili din cadrul SVSU Scurtu Mare. Pompierii au reușit să localizeze și să lichideze focul în limitele găsite, fără a fi înregistrate victime.

Au ars ori au fost distruse de flăcări acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 30 mp și câteva scule electrice, pagubele ridicându-se la aproximativ 10 000 de lei. Bunurile salvate au fost estimate la suma de 50 000 de lei. Din cercetările efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

Și pompierii din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o anexă gospodărească, în localitatea Islaz. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, reușind să împiedice propagarea focului și salvarea de bunuri estimate la peste 50 000 de lei.

A fost distrusă de flăcări anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 15 mp, pagubele fiind estimate la suma de 2 500 de lei. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că incendiul a fost provocat intenționat, motiv pentru care acest caz a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

C. D.

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Salvate Incendiu Pompieri