× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Două persoane rănite în urma unui accident rutier urmat de incendiu

Ziarul Teleormanul • 21-01-2024, 14:00:11 • 53 vizualizari
 

Un eveniment rutier a avut loc în această dimineață pe DN 51A, la ieșire din Zimnicea spre Fântânele, un autoturism ieșind în afara părții carosabile. Au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, un SMURD și un echipaj Serviciului de Ambulantă Județean Teleorman.

Accidentul rutier a fost urmat de un incendiu la nivelul compartimentului motor, acesta fiind stins rapid de pompierii militari zimniceni în limitele găsite.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat două persoane rănite, bărbați, de aproximativ 53 – 54 de ani, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Unul prezenta o fractură la membrul inferior stâng și o plagă la nivelul capului, iar cel de al doilea avea traumatisme multiple. După acordarea primului ajutor, cele două victime au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

După stingerea în totalitate a incendiului, probabil izbucnit de la un scurtcircuit electric, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Persoane Rănite Accident Rutier Incendiu