× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) EMOȚII MARI LA ZIUA ABSOLVENTULUI ORGANIZATĂ LA VEDEA PENTRU ELEVII DE CLASA A VIII-A

Antena 3 Alexandria • 06-06-2024, 14:00:58 • 98 vizualizari
 

A fost rândul absolvenților de clasa a VIII a să se bucure de întâlnirea din parcul Pădurea Vedea. La eveniment au participat câteva sute de elevi, însoțiți de directori, profesori și diriginți. Cu ocazia Zilei Absolventului, șefii de promoții ale celor cinci școli gimnaziale din municipiul Alexandria au primit diplome și flori.

Ca în fiecare an au fost  mari emoții  pentru absolvenții claselor a VIII a care s-au reunit în parcul Pădurea Vedea pentru festivitatea organizată de municipalitate , cu ocazia Zilei Absolventului. Peste 260 de elevi și-au făcut auzite glasurile și au aplaudat cu entuziasm discursurile directorilor, dar și a colegilor,  șefi de promoție.

Dintre cei 266 de elevi absolvenți ai claselor a VIII a din Alexandria, 15 au terminat șefi de promoție. Pentru a atinge astfel de performanțe, drumul este greu și anevoios, dar nu imposibil.

Emoțiile nu i-au ocolit nici pe dascăli. An după an, noi generații vin și altele pleacă.

Articolul (VIDEO) EMOȚII MARI LA ZIUA ABSOLVENTULUI ORGANIZATĂ LA VEDEA PENTRU ELEVII DE CLASA A VIII-A apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
EMOȚII ABSOLVENTULUI ORGANIZATĂ PENTRU ELEVII VIII-A