× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primăria Botoroaga cumpără peste 24 de tone de combustibili de la benzinăria din sat aflată sub controlul viceprimarului

Actualitatea de Teleorman • 02-06-2024, 10:00:57 • 84 vizualizari
 

Cantități uriașe de motorină și benzină au fost cumpărate de Primăria Botoroaga, prin achiziție directă, pentru consumul autovehiculelor pe care le are în dotare. Au făcut ei un calcul și au ajuns la concluzia că pentru un tractor, un buldoescavator și autoturismele șefilor este nevoie de 20 de tone de motorină și 4,5 tone de benzină.

Când vine vorba de confortul angajaților pe la care trec documentele, Primăria Botoroaga nu se uită la bani, așa că a scos din bugetul local peste 160.000 de lei, ca să nu umble funcționarii pe jos.

Artizanul acestei afaceri este chiar viceprimarul Dorel Mihai și candidatul PNL la funcția de primar, care și-a continuat activitatea la stația PECO de unde se livrează combustibilii către primărie, chiar și după ce a fost ales viceprimar.

Firma de la care s-au achiziționat tonele de combustibil dar și accesorii auto are un punct de lucru în Botoroaga unde Dorel Mihai a fost angajat cu acte în regulă mulți ani, iar acum se ocupă de această afacere din umbră, adică fără forme legale, deși toată lumea știe că el dirijează tot ce mișcă acolo.

Pentru o asemenea cantitate de combustibil, primăria trebuie să dispună și de un spațiu de depozitare adecvat, pe care nu îl are, așa că alimentarea se face direct de la pompa, inclusiv pentru mașinile personale ale unor funcționari.

Interesat este cum se face decontul în acte și cum justifică administrația publică acest consum de combustibil. Poate la un control amănunțit, instituțiile abilitate vor desluși misterul banilor scurși din bugetul local în interesul unui grup de persoane care ocupă funcții publice.

The post Primăria Botoroaga cumpără peste 24 de tone de combustibili de la benzinăria din sat aflată sub controlul viceprimarului appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Primăria Botoroaga Cumpără Combustibili Benzinăria Aflată Controlul Viceprima