× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

CMJ Teleorman: MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1.695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST

Informatia de Teleorman • 22-09-2022, 10:00:40 • 305 vizualizari
 

Ministerul Apărării Naționale recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST- seria suplimentară 2022. Cei 734 de candidați declarați ”Nerepartizat” în seria I 2022 vor intra, din nou, în procesul de repartizare, alături de candidații recrutați pentru seria a II-a, fără să mai susțină probele de selecție (doar în cazul în care au trecut 6 luni de la ultima examinare medicală, candidații o vor repeta). Înscrierile se fac până până la data de 24 octombrie 2022. Cei interesați trebuie să se adreseze pentru oferta completă, detalii și înscriere, la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Teleorman.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:

– cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;

– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

– absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minimul 10 clase);

– numai pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”: – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 26 septembrie – 11 noiembrie iar examinarea medicală va avea loc în perioada 3 octombrie – 15 noiembrie. Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat este 25 noiembrie 2022.

Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie. Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție, se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023. Informaţii complete şi consiliere veţi primi la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Teleorman.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Teleorman Recrutează Candidați Pentru Ocuparea Posturi SOLDAT GRADAT PROFESIONIST