× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(VIDEO) Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure refuză să discute despre demiterile cerute de premierul Ciolacu

Exploziv News 24 • 28-07-2023, 10:00:48 • 313 vizualizari
 

Pe ordinea de zi, au fost înscrise cinci puncte, printre instituțiile care au prezentat raportări numărându-se Direcția Agricolă, Casa de Asigurări de Sănătate, dar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Însă, în materialul de astăzi, n-o să discutăm despre aceste subiecte (ședința a fost transmisă în direct pe pagina de socializare a explozivnews24), ci despre reacția prefectului Haralambie Epure, în momentul în care, la diverse, am încercat să aflăm opinia reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la declarațiile premierului Ciolacu referitoare la demiterile unor șefi de deconcentrate din teritoriu. Vă reamintim că, în urma controalelor efectuate în centrele de bătrâni de la nivelul fiecărui județ (la Teleorman a fost descoperit un azil clandestin la Pietroșani), de la nivel central, premierul a transmis că șefii Agențiilor Județene pentru Plăți și Inspecție Socială din mai multe județe, printre care și Teleorman, trebuie eliberați din funcție.

Responsabilii din Teleorman tac

Am profitat de prezența prefectului la ședința Colegiului Prefectural, pentru a afla detalii despre acest subiect, însă, Haralambie Epure a refuzat să facă declarații. Imaginile video nu cred că mai au nevoie de comentarii din partea noastră, singura mențiune ar fi că reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să vorbească doar despre materialele prezentate la întâlnirea cu pricina și nu despre alte subiecte. Chiar dacă am insistat și i-am cerut să rămână după încheierea ședinței, prefectul s-a ridicat și a plecat, spunând că va face declarații zilele următoare. Acum, dacă ar fă să-i găsim o justificare lui Haralambie Epure și ne-am lua după ”gurile rele” și ”bârfele” care circulă prin județ, potrivit cărora de la nivel înalt, s-ar pregăti schimbarea sa din funcție, am putea înțelege reacțiile. În alte condiții nu! Atât timp cât ocupi o funcție publică și sunt subiecte sensibile care necesită și merită comentate, nu e cazul să fugi, doar dacă ai ceva de ascuns. Așteptăm cu interes conferința de presă anunțată de Instituția Prefectului ”zilele următoare”. Urmăriți în materialul video de mai jos reacția prefectului, Haralambie Epure.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Prefectul Județului Teleorman Haralambie Refuză Discute Despre Demiterile Cerute Premierul