× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

ISU TELEORMAN, MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU PERIOADA 30 NOIEMBRIE-3 DECEMBRIE

Antena 3 Alexandria • 29-11-2023, 20:01:04 • 58 vizualizari
 

Peste 150 de pompieri teleormăneni vor fi zilnic la datorie pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor, în perioada următoare, cu prilejul organizării evenimentelor publice, în special cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României.

Salvatorii teleormăneni sunt pregătiți să intervină pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător cu 22 de autospeciale de lucru cu apă și spumă, dintre care șapte cu modul de descarcerare, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, opt ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM) și două autospeciale de descarcerare.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, peste 70 de pompieri militari și voluntari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman vor participa la festivitatea organizată în municipiul Alexandria, iar în cadrul paradei militare vom defila cu 22 de autospeciale și mijloace de intervenție.

Articolul ISU TELEORMAN, MĂSURI DE SIGURANȚĂ PENTRU PERIOADA 30 NOIEMBRIE-3 DECEMBRIE apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
TELEORMAN MĂSURI SIGURANȚĂ PENTRU PERIOADA NOIEMBRIE-3 DECEMBRIE