× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

32 de permise, reținute de polițiști la sfârșit de săptămână

Ziarul Teleormanul • 27-05-2024, 14:00:10 • 55 vizualizari
 

În perioada 24 – 26 mai, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate șapte accidente rutiere (Fântânele, Turnu Măgurele, Brânceni, Alexandria, Ciuperceni, Plosca), opt persoane fiind rănite și necesitând îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosare penale în cauzele respective, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere, sub coordonarea unităților de parchet.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat patru infracțiuni, dintre care – conducere sub influența alcoolului, la Rădoiești.

Totodată, la nivelul județului s-a acționat preventiv – reactiv, în filtre rutiere, în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan, precum și pentru prevenirea infracțiunilor comise cu violență, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii.

Pentru că prezentau un pericol pentru ceilalți participanți, au fost scoși din trafic 32 de conducători auto, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conform legii. De asemenea, au fost oprite din a mai circula pe drumurile publice 16 autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic, fiind retrase certificatele de înmatriculare, până la remedierea problemelor constatate. Polițiștii au aplicat nu mai puțin de 434 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 176.000 de lei.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Permise Reținute Polițiști Sfârșit Săptămână