× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Haralambie Epure / Scrisoare deschisă către cetățenii Alexandriei

Ziarul Teleormanul • 05-06-2024, 14:00:10 • 52 vizualizari
 

Dragii mei,

Trăim un moment istoric. Și nu sunt vorbe mari. Anul acesta, un milion de tineri români pot vota pentru prima dată. E anul în care schimbarea generațiilor se va simți cel mai bine, comparativ cu anii precedenți. Tot anul acesta e foarte posibil ca PSD să plece de la conducerea Primăriei Alexandria, unde are puterea de zeci de ani.

Vă scriu nu doar din ipostaza mea de candidat liberal la Primăria Alexandria, ci în calitate de vecin, prieten și cetățean care împărtășește aceleași aspirații pentru acest loc pe care ni-l dorim de atâta vreme să fie altfel.

Alexandria este plină de potențial și resurse, dar, din păcate, a fost ținută în loc de o politică veche, dusă de PSD, care nu a reușit să ne aducă prosperitatea și normalitatea pe care le merităm. Este timpul să spunem “Destul!” și să deschidem un nou capitol, unul în care fiecare voce este ascultată, fiecare problemă este abordată și fiecare vis are șansa de a deveni realitate.

Victor Drăgușin și echipa sa au avut șansa lor. De prea multe ori, am fost martorii promisiunilor neîmplinite și ale oportunităților pierdute. Dar eu cred cu tărie că Alexandria poate și trebuie să fie mai mult de atât. Trebuie să fie un oraș modern, un oraș care să ofere locuri de muncă bine plătite, infrastructură de calitate, școli excelente și un mediu curat pentru copiii noștri.

Schimbarea începe cu noi, cu fiecare dintre noi. Împreună putem construi un viitor mai bun, un viitor în care transparența, integritatea și competența să fie valorile fundamentale ale administrației locale. Este timpul să renunțăm la vechile obiceiuri și să îmbrățișăm dezvoltarea durabilă și parteneriatul.

Vă îndemn să aveți încredere în puterea voastră de a face diferența. Vă îndemn să votați pentru un oraș în care merită să rămâi. Pentru un oraș din care copiii nu pleacă imediat ce împlinesc vârsta majoratului. Pentru un oraș în care cetățenii nu sunt suprataxați pentru ca puternicii zilei să aibă privilegii. Eu, în calitate de candidat liberal, sunt dedicat să lupt pentru fiecare dintre voi, să ascult nevoile voastre și să acționez în interesul vostru.

Împreună, putem transforma acest oraș într-un loc unde fiecare cetățean se simte mândru că trăiește.

În aceste alegeri, avem șansa de a rescrie viitorul Alexandriei. Haideți să facem acest lucru împreună! Să alegem schimbarea! Să alegem speranța!

Cu respect și devotament,

Haralambie Epure

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Haralambie Scrisoare Deschisă Către Cetățenii Alexandriei