× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Colegiu Județean al PMP Teleorman, în prezența președintelui Cristian Diaconescu

Impact News 24 • 18-03-2023, 10:00:53 • 100 vizualizari
 

În prezența președintelui PMP Cristian Diaconescu, în organizația din județ a partidului, condusă de Marian Popa, a avut loc, joi, ședința ordinară a Colegiului Județean. În cadrul întâlnirii a fost propusă completarea CEJ filiala Teleorman cu noi membri și s-a votat noua formulă de conducere.

De asemenea, au fost stabilite prioritățile filialei pentru perioada următoare.

Au luat parte la ședință, alături de președintele PMP Teleorman – Marian Popa și secretarul general al organizației județene – Nicușor Ionescu, zeci de membri de partid din cadrul filialei.
Așa cum era de așteptat, nu au lipsit din discuție problemele economice și cele politice care țin agenda publică în această perioadă.

De asemenea, președintele PMP Cristian Diaconescu a făcut referire și la actuala situație din partid, precizând că trebuie să se găsească o cale de rezolvare a problemelor, ca atât cei de la centru cât și cei din teritoriu trebuie să depună efort pentru a continua proiectul partidului.

Totodată, liderul PMP a făcut referire și la demersurile din justiție, pe care acesta le-a câștigat, si a făcut apel la membrii de partid, care au crezut în proiectul „România Respectată”, să nu abandoneze lupta.

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Colegiu Județean Teleorman Prezența Președintelui Cristian Diaconescu