× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

• CERCETAT PENTRU LOVIREA SAU ALTE VIOLENȚE ȘI AMENINȚARE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

IPJ Teleorman • 30-05-2024, 10:00:48 • 74 vizualizari
 

24 Mai 2024Sursa: IPJ TR

Din cercetări a reieșit faptul că, în ziua 30 aprilie a.c., în timp ce se afla într-o societate comercială din comuna Mereni, persoana cercetată – un tânăr de 18 ani, din localitate – ar fi agresat fizic și ar fi amenințat cu moartea o femeie în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate. Femeia ar fi intervenit să aplaneze un conflict pe care tânărul îl avea cu un alt client.

În ziua de 23 mai a.c., în urma administrării probatoriului, a fost dispusă reținerea persoanei cercetate, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul Isnpectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

PESTE 190 DE KG DE PEȘTE, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

 

Pentru protejarea populației și a fondului piscicol, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Teleorman au desfășurat activități pe linia deținerii, comercializării și transportului de pește, fiind consficate peste 190 de kg, din diferite specii.

În ziua de 23 mai a.c., în urma unui control la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Piatra, polițiștii au constatat că reprezentanții acesteia ofereau spre vânzare pește, din diferite specii, fără a deține documente legale de proveniență.

Polițiștii au ridicat și predat 192 kg de pește unui reprezentant din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman, în vederea dispunerii măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau  comercializarea fără documente legale a peștelui sau a altor viețuitoare acvatice deținute din pescuit ori produselor din pește, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 23/2008.

CERCETAT PENTRU LOVIREA SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Piatra, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în ziua de 20 mai a.c., în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale din comuna Piatra, persoana cercetată ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat din aceeași localitate, pe fondul unor discuții contradictorii, victima necesitând îngrijiri medicale.

În continuarea cercetărilor, la data de 23 mai a.c., a fost dispusă reținerea persoanei bănuite, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul Isnpectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

CERCETAT PENTRU TENTATIVĂ LA DISTRUGERE PRIN INCENDIERE ȘI AMENINȚARE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

 

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au dispus reținerea unui bărbat cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tentativă la distrugere prin incendiere.

Cercetările au evidențiat faptul că, în ziua de 23 mai a.c., bărbatul în vârstă de 23 de ani, din comuna Drăgănești – Vlașca, sat Comoara, în urma unor discuții contradictorii, purtate cu doi soți care locuiesc pe aceeași stradă cu persoana în cauză, i-ar fi amenințat pe aceștia că le incendiază autoturismele, sens în care a incendiat vegetația din proximitatea vehiculelor, însă fără a le provoca distrugeri.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare din cadrul Isnpectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

 

Notă: Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

 
 
Continuare pe IPJ Teleorman » Articole IPJ Teleorman »
 
CERCETAT PENTRU LOVIREA VIOLENȚE AMENINȚARE REȚINUT POLIȚIȘTI