× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Liberalii și-au stabilit candidatul pentru funcția de primar la Buzescu

Ziarul Teleormanul • 16-02-2024, 14:00:10 • 125 vizualizari
 

După cum a anunțat săptămâna trecută președintele interimar al PNL Teleorman, echipa liberală se consolidează cu oameni noi și a început să-și anunțe candidații la alegerile locale, chiar cu localitățile de unde au plecat primari liberali. Astfel, după ce zilele trecute, președintele Constantin a anunțat că la Furculești, din partea PNL va candida la funcția de primar fostul inspector șef al ISU Teleorman, Marius Stancu, acum PNL Teleorman mai anunță un membru nou în partid și, totodată, candidat. În locul “vacantat” de primarul de la Buzescu, Valentin Trăistaru, vine Cătălin Nejloveanu.

“Bun venit în echipa noastră, Cătălin Nejloveanu! Vrem să îți urăm bun venit în Partidul Național Liberal Teleorman!

Cătălin Nejloveanu este un absolvent al prestigioasei Academii de Studii Economice, specializat în Cibernetică, și este gata să aducă o nouă perspectivă și energie în echipa noastră.

Cătălin a acceptat propunerea președintelui PNL Teleorman, Daniel Constantin, de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al localității Buzescu. Această decizie arată nu doar determinare, ci și o puternică dorință de a face schimbări pozitive în comunitatea.

Cu o pregătire deosebită și plin de idei inovatoare, Cătălin își propune să revină în localitatea natală și să ofere un exemplu inspirațional pentru ceilalți tineri. Cu el la cârmă, suntem siguri că Buzescu va cunoaște progres și modernizare, iar tinerii vor găsi un model demn de urmat. Cătălin Nejloveanu are întreaga noastră susținere!”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare a PNL Teleorman.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Liberalii și-au Stabilit Candidatul Pentru Funcția Primar Buzescu