× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Spitalul Videle caută medici, specialitățile Medicină internă și Diabet, nutriție și boli metabolice

Ziarul Teleormanul • 30-08-2023, 14:00:10 • 82 vizualizari
 

Lipsa acută de medici specialiști din spitalele din Teleorman este binecunoscută. Recent, Spitalul Județean de Urgență Alexandria a scos din nou la concurs posturi de medici, specialitatea neurologie și oncologie, după ce mai încercase ocuparea posturilor și cu ceva timp în urmă. Acum, o altă unitate medicală din județ, Spitalul Videle, a anunțat că organizează concurs pentru specialitățile medicină internă și Diabet, nutriție și boli metabolice.

Astfel, este scos la concurs un post de medic specialist specialitatea medicină internă, cu normă întreagă – 7 ore/zi, în cadrul Secției Medicină Internă – Compartiment Cronici. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt: medici cu drept de liberă practică, confirmați în specialitatea respectivă în care se publică postul, vechime în domeniul studiilor: fără vechime.
Dosarele de participare la concurs se depun la secretariatul unității din cadrul S.C. Spitalul Orășenesc S.R.L. Videle, ultima zi de înscriere fiind 11 septembrie 2023, ora 15.00.
De asemenea, unitatea medicală încearcă ocuparea unui post de medic specialist specialitatea Diabet, nutriție și boli metabolice, cu normă întregă de 7 ore/zi, în cadrul Secției Medicină Internă – Compartiment Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, cu aceleași condiții specifice necesare ca și în cazul specialității medicină internă.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Spitalul Videle Caută Medici Specialitățile Medicină Internă Diabet Nutriție Metabolice