× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

COMUNICAT DE PRESĂ – privind începerea procesului de autorecenzare asistată la nivelul Municipiului Alexandria

Primaria Alexandria • 11-03-2022, 22:00:14 • 351 vizualizari

Unitatea Județeană Teleorman de Implementare a Recensământului Populației și Locuințelor ne-a comunicat lista cu personalul selectat ca recenzor ARA, pentru autorecenzarea asistată privind Recensământul Populației și Locuințelor din România, runda 2021, care se va desfășura în perioada 14 Martie – 15 Mai 2022, în spații special amenajate, după cum urmează:
1. la sediul Primăriei municipiului Alexandria, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Vladu Ștefan Alin, telefon: 0764074244;
2. la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 1 – Stare Civilă, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Delcea Mihai, telefon: 0767916286;
3. la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor cu locația 2 – Evidența Persoanelor, str. Ion Creangă, nr. 57, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Stancu Ion, telefon: 0771433086;
4. la sediul S.C. Piețe și Târguri Alexandria S.R.L., din bl. Piața Peco, str. Țos. Turnu Măgurele, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Faluvegi Cristian, telefon: 0723807900;
5. la sediul Centrului Multifuncțional pentru Tineri Alexandria, str. Confederației, nr. 1, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Faluvegi Cristian, telefon: 0787626435;
6. la sediul Clubul Pensionarilor, et. 1, Piața Centrală, str. Libertății, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Georgescu Sorin, telefon: 0760494010;
7. la sediul Direcției de Asistență Socială, str. Dunării, nr. 139, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – Erzec Carmen, telefon: 0766281983;
8. la sediul Centrului Rezidențial pentru Persoane fără Adăpost, str. Dunării, nr. 280, Alexandria, jud. Teleorman, recenzor ARA – MARIN Fivi – Debora, telefon: 0761240991.
Spațiile mai sus-menționate sunt special amenajate în scopul autorecenzării asistate a populației și sunt semnalizate corespunzător.
Criteriul de bază privind selecția acestora a fost influențat, în mod special, de aspecte precum selectarea unor spații care deservesc publicului vast și care pot fi identificate cu ușurință de către populație. Prin urmare, ținând cont de faptul că aceste locații sunt frecventate în mod curent de un număr mare de persoane și totodată accesibile unui public vast au fost selectate pentru activitatea de autorecenzare asistată.
Recenzorii ARA au rolul de a veni în sprijinul populației în procesul de autorecenzare privind Recensământul Populației și Locuințelor din România și vor asigura prezența fizică la sediile locațiilor prezentate mai sus, astfel:
LUNI – JOI: 0800- 1630
VINERI: 0800-1600
SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 0800 – 1200

Continuare pe Primaria Alexandria » Articole Primaria Alexandria »

COMUNICAT PRESĂ Privind începerea Procesului Autorecenzare Asistată Nivelul Municipiului Alexandria