× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Primăriile din Teleorman, beneficiare de investiţii finanţate prin PNDL I, pot cere prelungiurea contractelor cu 2 ani

Informatia de Teleorman • 06-09-2022, 10:00:38 • 19 vizualizari
 

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Guvernul a aprobat o ordonanţă care asigură finalizarea obiectivelor de investiţii finanţate de minister prin etapa I a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
“Continuăm să sprijinim proiectele comunităţilor locale. Fără această măsură ar fi în pericol multe investiţii finanţate, ale căror construcţie a fost începută deja. De aceea, este esenţial ca aceste proiecte să aibă continuitate pentru dezvoltarea constantă a comunităţilor locale şi pentru gestionarea eficientă a sumelor deja alocate de la bugetul de stat”, a arătat ministrul Cseke Attila.
Din numărul total de 4.502 obiective de investiţii incluse în PNDL etapa I, 733 obiective de investiţii sunt vizate de decizia de adoptată. Beneficiarii au posibilitatea de a solicita Ministerului Dezvoltării prelungirea valabilităţii contractelor de finanţare, cu o perioadă de până la 2 ani, în ultimele trei luni ale contractului. Totodată, beneficiarii PNDL etapa I care, până la data solicitării de prelungire a valabilităţii contractelor de finanţare, nu au solicitat niciun transfer de la bugetul de stat pentru finanţarea obiectivelor de investiţii ce fac obiectul contractelor, nu vor putea beneficia de prelungirea contractelor de finanţare.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Primăriile Teleorman Beneficiare Investiţii Finanţate Prelungiurea Contractelor