× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 
alege dreapta unita

Adrian Gâdea: „Împreună suntem mai puternici, mai rezistenți și mai capabili să depășim orice obstacol”

Impact News 24 • 16-05-2024, 10:00:51 • 119 vizualizari
 

Dezvoltarea este un proces continuu, iar eu și echipa PSD pentru Consiliul Județean dar și toți colegii mei din fiecare localitate, suntem hotărâți să construim Teleormanul de mâine, pe fundația solidă pe care am pus-o în ultimii ani, pentru un viitor demn și mai bun, pentru fiecare locuitor al județului, pentru copiii și nepoții județului. Continuitatea este esențială pentru a menține cursul investițiilor și pentru a ne asigura că niciun efort depus nu este în zadar.

Împreună suntem mai puternici, mai rezistenți și mai capabili să depășim orice obstacol. Mă angajez să fiu acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie de sprijin și ajutor, să susțin inițiativele care promovează unitatea și să lucrez împreună cu echipa PSD pentru a dezvolta un mediu în care fiecare cetățean să se simtă valorizat și apreciat.

Credința și tradițiile locale nu sunt doar simple elemente ale trecutului nostru, ci sunt repere puternice care ne îndrumă în prezent și ne orientează către viitor. Ele ne conectează la valorile noastre fundamentale, la identitatea noastră colectivă și la spiritul nostru comunitar.

Educația, sănătatea, cultura și infrastructura sunt pilonii pe care se sprijină o comunitate prosperă și înfloritoare. Alături de colegii mei din toate echipele locale ale PSD voi continua să lupt pentru dezvoltarea acestor domenii vitale, să asigurăm accesul la o educație de calitate, la servicii de sănătate adecvate, la facilități culturale și la infrastructură modernă și funcțională.

În timp ce privim către viitor, să nu uităm niciodată de unde am plecat. Rădăcinile noastre ne oferă stabilitate și încredere când navigăm prin schimbările și provocările vieții moderne. Ele ne amintesc că suntem parte dintr-o poveste frumoasă, a Teleormanului, și că avem datoria să o continuăm și să o îmbogățim pentru generațiile viitoare.

Implicarea fiecăruia, indiferent dacă a rămas aici sau l-au dus valurile vieții departe, prin locuri străine, este cheia succesului nostru colectiv și este răspunsul la acel dor pe care fiecare îl poartă în inimă, când se gândește sau vorbește despre cele mai dragi amintiri ale copilăriei, despre bunici, despre verile încinse și iernile cu colinde și ger, despre câmpurile muncite din zori și până în noapte, despre cântecele și jocurile noastre, despre tot ceea ce reprezintă ACASĂ ÎN TELEORMAN.

Pe 9 iunie vă aștept să vă alăturați mie și echipei PSD în această călătorie către un viitor mai bun pentru toți.

Votați echipa PSD!

Votați primarii, consilierii locali și consilierii județeni ai PSD!

Adrian Ionuț Gâdea – Președinte Consiliul Județean Teleorman

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Teleorman
Executat de SC MEDIA  IMPACTNEWS24 SRL – portal www.impactnews24.ro
CUI: mandatar financiar coordonator: 21240002

 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Adrian Gâdea Împreună Suntem Puternici Rezistenți Capabili Depășim Obstacol