× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Artificii, dansuri în stradă și sunete de goarnă s-au auzit pe străzile din localitățile teleormănene, la finalul scrutinului

Exploziv News 24 • 10-06-2024, 20:00:45 • 87 vizualizari
 

Este adevărat că, au existat și comune unde nu s-a auzit un sunet, iar pierzătorii au plecat liniștiți spre case, dar, acolo unde oamenii și-au dorit schimbarea (primarilor în funcție, în special), cetățenii au ieșit în stradă și au sărbătorit victoria. 

Fie că au mers cu mașinile pe străzi, anunțând cu surle și trâmbițe câștigătorii, fie că s-au strâns într-o horă a unirii în plin centrul localității, simpatizanții candidaților care au reușit la primării s-au bucurat până în zori. La o simplă analiză a celei mai cunoscute rețete de socializare, se poate observa că, majoritatea oamenilor politici au ales să mulțumească tuturor votanților, chiar dacă au ieșit învingători sau nu. La Sergarcea Vale, de exemplu, tânărul liberal Claudiu Gheldiu este noul primar al comunei. Susținătorii săi s-au bucurat atât de mult încât în toiul nopții s-au adunat în centrul localității și s-au distrat pe cinste, în răsunetul fanfarei.

Filmulețe cu artificii au fost postate și din alte localități, iar teleormănenii nu au ezitat să-i felicite pe câștigători. Zilele următoare, cel mai probabil, conducerea partidelor politice cu reprezentativitate în Teleorman va organiza conferințe de presă, iar redactorii explozivnews24.ro vor fi acolo pentru a vă prezenta rezultatele complete atât ale alegerilor locale, cât și europarlamentare.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Artificii Dansuri Stradă Sunete Goarnă Străzile Localitățile Teleormănene Finalu