× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

ȘCOALA ALTFEL”LA TELEVIZIUNE, MAI MULȚI COPII AU VIZITAT SEDIUL ANTENA 3 ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 18-12-2023, 14:01:03 • 53 vizualizari
 

În săptămâna „Şcoala altfel”, postul nostru de televiziune şi-a deschis porţile pentru mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare din Alexandria. Micuții de clasa I au făcut cunoștință cu procesul realizării știrilor și reportajelor, dar au intrat și în platoul televiziunii, acolo unde, pentru câteva momente, au fost prezentatori sau realizatori de emisiune. La final, copiii au avut și un mesaj pentru cei de acasă.
Astăzi, Antena 3 Alexandria a fost teritoriul celor mici. Redacția, studioul și spațiile de emisie și montaj ale televiziunii au răsunat de glasurile elevilor de la Școala Ștefan cel Mare din Alexandria. Micuții au pătruns în culise şi au vizitat studioul Antena 3 Alexandria, dar și cabina de montaj pentru a vedea cum ajunge o emisiune la forma finală pe care o urmăresc acasă, pe micile ecrane. Cei mici au fost prezentatori preț de câteva minute.

Într-o atmosferă primitoare cei mici au fost încântați de tot ce era în jur: camere, monitoare și microfoane, dar și de restul aparaturii din platou. Înainte de plecare, elevii Școlii Gimnaziale Ștefan cel Mare au avut și un mesaj pentru cei care privesc din fața micilor ecrane.

Articolul ȘCOALA ALTFEL”LA TELEVIZIUNE, MAI MULȚI COPII AU VIZITAT SEDIUL ANTENA 3 ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
ȘCOALA ALTFEL TELEVIZIUNE MULȚI VIZITAT SEDIUL ANTENA ALEXANDRIA