× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Un șofer băut a intrat cu mașina în parapeți. Pasagerul din dreapta a murit

Exploziv News 24 • 10-08-2023, 14:00:50 • 72 vizualizari
 

Alerta că un accident de circulație a avut loc pe podul care trece peste râul Teleormanul, de pe raza localității Vitănești, județul Teleorman, a fost dată puțin după ora 2.00.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă în sensul că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 38 ani, din Mun. Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe DN6, din direcția Alexandria către București, la km 80, podul peste râul Teleorman, raza comunei Vitănești, ar fi pierdut controlul, a lovit liza de protecție a parapetului care a pătruns prin habitaclu. În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 23 ani, din Mun. Turnu Măgurele, județul Teleorman, pasager pe locul dreapta față”, a transmis în această dimineață IPJ Teleorman.

Șoferul bolidului, cu mulți cai putere sub capotă consumase alcool înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest cu care a fost testat arătând o concentrație de 0,47 mg/l.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal urmând a se propune soluție legală prin parchet.

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
șofer Intrat Mașina Parapeți Pasagerul Dreapta