× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Smiley, Dorian Popa și Ruby vor face atmosferă de Zilele Municipiului Alexandria

Ziarul Mara • 27-07-2023, 10:00:16 • 89 vizualizari
 

Smiley, Dorian Popa și Ruby se pregătesc să creeze atmosferă de Zilele Municipiului Alexandria. Reședința județului Teleorman se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare, în timp ce organizatorii lucrează din greu pentru a oferi o experiență memorabilă locuitorilor și vizitatorilor.

Cu o pleiadă de artiști talentați și activități variate, Zilele Municipiului Alexandria promit să fie un prilej de bucurie și distracție pentru întreaga comunitate. Pe lângă momentele muzicale ce vor fi susținute de Smiley, Dorian Popa și Ruby, o varietate de evenimente culturale și educaționale vor captiva atenția participanților.

Competiția de redescoperire a municipiului, organizată sub forma unui captivant “Treasure Hunt”, va aduce echipele de curioși împreună pentru a explora frumusețile și misterele orașului Alexandria. Prin acest eveniment, organizatorii speră să încurajeze locuitorii să cunoască mai bine istoria și tradițiile locale și să se conecteze mai profund cu comunitatea lor.

ECO Show-ul, conceput special pentru cei mici, va fi o adevărată oază de cunoaștere despre energia regenerabilă și importanța protejării mediului înconjurător. Prin experimente interactive și activități educative, copiii vor învăța cum pot contribui la un viitor mai sustenabil și mai curat.

Seara de folclor va răsuna de acordurile autentice ale Orchestrei Valahia și Lavinia Goste, iar reprezentanții tinerei generații de artiști de folclor, precum Maria Băndoiu, Nicu Mâță, Florin Boita, Bogdan Toma, Raluca Radu și Florin Pârlan, vor demonstra că tradițiile noastre au o valoare neprețuită, ce trebuie păstrate și perpetuate.

Momentul mult așteptat al serii va fi spectacolul susținut de Smiley, Dorian Popa, Alina Eremia și Ruby. Fanii vor avea parte de o experiență muzicală de neuitat, cântând și dansând pe ritmurile cunoscute ale acestor artiști îndrăgiți.

Evenimentul va fi organizat în mai multe zone din municipiu, astfel încât să fie accesibil cât mai multor cetățeni. Târguri, terase și spectacole vor anima Târgul Săptămânal, concursurile vor fi organizate în Pădurea Vedea, iar petrecerea se va desfășura la Ștrandul Vedea. În plus, copiii se vor putea bucura de cinci zile de petreceri și evenimente speciale în locuri de joacă din toate cartierele orașului.

Zilele Municipiului Alexandria, programate în jurul datei de 30 august, promit să aducă o explozie de culoare, muzică și tradiție în inima orașului. În curând, reședința județului va fi cuprinsă de entuziasm și emoție, iar toți cei prezenți vor trăi momente memorabile și pline de învățăminte.

Claudiu DUMITRACHE

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Smiley Dorian Atmosferă Zilele Municipiului Alexandria