× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Obligată să se prostitueze într-un imobil din Alexandria / Doi indivizi, arestați preventiv pentru trafic de persoane

Ziarul Teleormanul • 12-08-2023, 10:00:11 • 82 vizualizari
 

Marți, 8 august 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a doi inculpați (unul aflat în detenție, într-o altă cauză penală) pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

S-a reținut că pe parcursul anului 2022 inculpații, profitând de starea de vulnerabilitate a unei persoane vătămate majore, au adăpostit-o într-un imobil din municipiul Alexandria și prin folosirea de violențe fizice și psihice au obligat-o la practicarea prostituției, fie în locația respectivă, fie în alte imobile situate în județul Teleorman sau municipiul București.

Victima a fost transportată și supravegheată în mod constant de cei doi inculpați, care și-au însușit sumele de bani obținute din exploatarea acesteia.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate telefoane mobile, documente de stare civilă ale persoanei vătămate, precum și alte mijloace de probă.

La data de 09.08.2023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a ambilor inculpați cercetați în cauză.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor București.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Related

 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Obligată Prostitueze într-un Imobil Alexandria Indivizi Arestați Preventiv Pentru Trafic Persoan