× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

FOTO Zeci de amenzi au aplicat polițiștii în câteva ore, în Turnu Măgurele

Exploziv News 24 • 01-06-2024, 14:00:49 • 59 vizualizari
 

Acțiunea s-a desfășurat în seara zilei de 30 mai, în intervalul 19.00 – 22.00. Timp de câteva ore, polițiștii Municipiului Turnu Măgurele și cei ai Serviciului Rutier Teleorman, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au verificat participanții la trafic.

Reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul deficiențelor tehnice ale autoveviculelor a fost scopul principal al acțiunii.

În cele câteva ore, oamenii legii au legitimat peste 160 de persoane și au verificat mai mult de 100 de autovehicule, fiind efectuate peste 40 de testări cu aparatele din dotare.

„Acțiunile au vizat reducerea riscului rutier și scoaterea din trafic a conducătorilor auto care pun în pericol circulația rutieră, în cazul a doi șoferi fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, au fost oprite din a mai circula pe drumurile autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic, fiind retrase 12 certificate de înmatriculare, până la remedierea problemelor constatate”, a transmis IPJ Teleorman.

Totodată, un bărbat care a refuzat testarea cu aparatul etilotest s-a ales cu dosar penal.

„De asemenea, au întocmit dosar penal și au urmat procedura stabilirii alcoolemiei, în cazul unui conducător auto (bărbat, 38 de ani, din Turnu Măgurele) care a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, se mai arată în comunicat.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare este de aproximativ 20.000 de lei. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman.

 

 

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Amenzi Aplicat Polițiștii Câteva Măgurele