× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Curs de calificare în meseria de tractorist, organizat de Direcția pentru Agricultură Teleorman

Ziarul Teleormanul • 09-08-2022, 14:00:06 • 27 vizualizari
 

Direcția pentru Agricultură Județeană Teleorman organizează un curs de calificare profesională în meseria de tractorist, cu durata de 360 ore (teorie și practică).

„Cursul vă va ajuta să stăpâniți noțiunile de bază și, totodată, să vă angajați în cadrul unei societăți cu profil agricol, iar după finalizarea acestuia, participanții vor obține un certificat de calificare în meseria de tractorist, recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii și Ministerul Agriculturiii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, acesta reprezintă o modalitate prin care persoanele pot obține o calificare în condițiile în care au deja experiență în domeniu, dar nu dețin un certificat care să ateste acest lucru”, informează reprezentanții instituției județene.

Cursul implică mai multe module, astfel: aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă; aplicarea normelor de protecţie a mediului; aplicarea procedurilor de calitate; executarea lucrărilor de pregătire a solului; însămânţarea culturilor agricole; întreţinerea culturilor; recoltarea plantelor furajere; întreţinerea agregatelor de lucru.

Documentele necesare pentru înscriere și care trebuie depuse la sediul instituției sunt următoarele: cerere tip; copie C.I.; copie diplomă de studii (cel puțin 8 clase).

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Calificare Meseria Tractorist Organizat Direcția Pentru Agricultură Teleorman