× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Saelele își extinde sistemul de alimentare cu apă

Ziarul Mara • 13-10-2023, 10:00:22 • 40 vizualizari
 

Localitatea Saelele din Teleorman își extinde sistemul de alimentare cu apă și stația de epurare prin programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Luni, Ministerul Dezvoltării a anunţat o nouă finanțare, de 700 milioane lei, pentru 58 de proiecte noi de infrastructură din toată țara. Printre proiectele selectate se află și „Extinderea sistemului de alimentare cu apă și extinderea stației de epurare din comuna Saelele, județul Teleorman”, care a primit suma de 5.625.716,17 lei.

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, a transmis ministrul Adrian-Ioan Veștea, primarilor alături de care a semnat cele 58 de noi contracte de finanțare.

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

D.P.

/

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Saelele Extinde Sistemul Alimentare