× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

(FOTO) Minoră accidentată grav la Brânceni! A fost nevoie de apariția „mascaților” la fața locului pentru a liniști rudele victimei

Exploziv News 24 • 10-01-2024, 10:00:59 • 154 vizualizari
 

Din primele informații primite de la martori, fetița în vârstă de aproximativ 5 ani ar fi încercat să traverseze strada, dar nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovită de o mașină, care circula din direcția Zimnicea spre Alexandria. 

De frica familiei victimei (de etnie rromă), șoferul care a lovit-o pe fetiță a oprit autoturismul mult mai departe de locul producerii impactului, fapt pentru care polițiștii care anchetează cazul vor trebui să stabilească dacă a avut în intenție să fugă sau, pur și simplu, de teamă, s-a îndepărtat puțin de accident. După ce au ajuns la fața locului, polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. De menționat ar fi faptul că, a fost nevoie de un echipaj al trupelor SAS pentru a liniști zecile de persoane care asistau la cercetări.

Minora accidentată a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Alexandria în stare de inconștiență.

 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Minoră Accidentată Brânceni Nevoie Apariția Mascaților Locului Pentru