× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

ErasmusDays- Life changing experiences, la Colegiul Național Al.I. Cuza Alexandria

Ziarul Mara • 14-10-2023, 10:00:22 • 51 vizualizari
 

În perioada 9-14 octombrie 2023 organizațiile din toată Europa au ocazia în cadrul Erasmus Days să împărtășească experiența Erasmus, pentru a-i motiva și provoca pe cei care cei care vor să participe la proiecte europene de învățare.

Rezultatele participării la mobilitățile internaționale și cetățenia europeană continuă să fie tematicile propuse și pentru evenimentele din acest an.

La Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza Alexandria s-a desfășurat joi, 12 octombrie 2023 evenimentul intitulat ErasmusDays- Life changing experiences.

„Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP). Nici Uniunea Europeană și nici ANPCDEFP nu pot fi ținute răspunzătoare pentru acestea”.

În curtea Colegiului a fost organizat un flashmob. Cu această ocazie, au fost distribuite participanților 200 de stikere #ErasmusDays.

Prin muzică și dans, elevii participanți la mobilitățile Erasmus au dorit să împărtășească experiențele de învățare.

Echipa de proiect

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
ErasmusDays- Changing Experiences Colegiul Național Alexandria