× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Acțiunile „Let’s Do It, România!” au continuat

Ziarul Mara • 26-09-2023, 10:00:17 • 40 vizualizari
 

Coordonatorul județean al proiectului „Let’s Do It, Romania!”, Luca Fănica, le mulțumește instituțiilor care s-au implicat și săptămâna trecută în desfășurarea proiectului „Ziua de Curățenie Națională 2023”.

Prin suportul oferit de instituțiile care au continuat curățenia săptămâna aceasta, Prefectura Teleorman, Primăria Turnu Măgurele, Primăria Zimnicea, Primăria Lița, s-a contribuit la cea mai mare mobilizare de voluntari din țară care au curățat deșeurile din arealele naturale.

„Let`s Do It, România! nu ar fi posibil fără voluntarii din fiecare județ. Suntem bucuroși că de la an la an, cât mai mulți voluntari din județul nostru ne sunt alături, vor să trăiască într-o țară mai curată și contribuie activ prin participarea la Ziua Națională de Curățenie transferând către comunitate un comportament responsabil față de mediu”, a spus coordonatorul județean al proiectului, Luca Fănica.

„Mulțumim tuturor celor implicați din data de 16 septembrie până acum că au acceptat să fie parteneri în cadrul acestui proiect, demonstrând astfel respect față de mediu și deschidere în raport cu inițiativele societății civile.

Împreună cu membrii comunității noastre am realizat o acțiune de care suntem mândri”, a mai adăugat coordonatorul județean al proiectului „Let’s Do It, România!”.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Acțiunile Let’s România Continuat