× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

DAN FLORENTINA – CANDIDAT PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR AL COMUNEI TRIVALEA MOSTENI – TELEORMAN – LUPTA PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI

Informatia de Teleorman • 28-05-2024, 14:00:55 • 125 vizualizari
 

Dan Florentina, în vârstă de 53 de ani și licențiată în  ȘTIINȚE ECONOMICE – BUCUREȘTI , mamă a 3 copii și administrator a 3 magazine, iși dedică eforturile pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Comuna Trivalea Moșteni, județul Teleorman. După ce a lucrat 16 ani în Administrație Publică , pe postul de Inspector  CONTABIL – TAXE ȘI IMPOZITE, la Primăria Trivalea Moșteni, a decis că este timpul să treacă la conducerea Comunei, fapt pentru care candidează la funcția de Primar.

Sunt preocupată de problemele cu care se confruntă Comuna noastră, am lucrat 16 ani în Primărie, pe postul de Inspector CONTABIL – TAXE ȘI IMPOZITE , administrez 3 magazine in cele 3 sate și acum doresc să dezvolt cele 3 sate (Brătășani, Trivalea Moșteni și Deparați). În campanie, am prezentat cetățenilor programul nostru și îl voi respecta cu strictețe pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor ( asfaltare, apa, canal, farmacii, centru de zi pentru bătrâni- asistență permanentă pentru bătrâni – masă caldă, spălare haine și recreere prin comunicare și diferite jocuri, deschiderea spitalului abandonat – centru de permanență, săli de sport și fitness, masă caldă pentru copii, înființare centru pentru recreere (dansuri pentru copii, antrenamente de box, fotbal, muzica) , înființare Cămin Cultural pentru toate evenimentele din Comuna, renovarea școlilor, teren sintetic de sport în fiecare sat, curățenie, crearea de locuri de muncă, etc

Cred cu tărie că sunt mulți tineri care s-ar întoarce acasă dacă ar avea locuri de muncă, alții nu ar mai face naveta la București, daca serviciile medicale ar fi de calitate și dacă ar avea mai multe oportunități de dezvoltare. Îndemn fiecare cetățean să se implice și împreună să dezvoltăm Comuna așa cum ne dorim. Doar prin implicare putem îmbunătăți sau schimba în bine, viitorul nostru!

Aceasta subliniază importanța votului , desciindu-l ca și un drept fundamental pentru care generațiile anterioare au luptat și pe care trebuie să-l apărăm. – votul este un drept. Un drept pentru care generațiile anterioare au luptat. Un drept pe care trebuie să-l apărăm. Continuă să-ți încurajezi prietenii și familia să voteze! Cu cât mai mulți oameni votează, cu atât mai puternică devine democrația!

Prin eforturile sale susținute și implicarea activă în problemele Comunei Trivalea Moșteni, Dan Florentina se dovedește a fi o voce puternică și un lider dedicat al comunității sale. Prin dedicarea și eforturile sale, ea demonstrează că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și că implicarea activă în comunitate poate aduce rezultate pozitive pe termen lung.

Dan Florentina candidează pentru funcția de Primar al Comunei Trivalea Moșteni, la alegerile locale din 9 Iunie 2024, din partea Partidului AUR, poziția 3 pe buletinul de vot.

VOTEAZĂ DAN FLORENTINA – CANDIDATUL DE AUR PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR AL COMUNEI TRIVALEA MOȘTENI, TELEORMAN – VOTEAZĂ PENTRU DEZVOLTARE!

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Teleorman
Executat de SC Cronica Prompt Media TR SRL
COD CMF – 21240330

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
FLORENTINA CANDIDAT PENTRU FUNCTIA PRIMAR COMUNEI TRIVALEA MOSTENI TELEORMAN PENTRU DEZVOLTA