× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Peste 2000 de jandarmi prezenți la evenimentele de vineri și sâmbătă, la nivel național

Infoexpres TV • 25-09-2023, 20:00:22 • 167 vizualizari
 

Evenimentele care au avut loc în acest sfârșit de săptămână, în zilele de vineri și sâmbătă, s-au desfășurat fără incidente majore în întreaga țară.

Zilnic, aproximativ 2.000 de jandarmi au fost alături de oameni, oferind siguranţă tuturor participanților la manifestările care au avut loc în cele două zile, la nivel național.

Una dintre cele mai importante misiuni din punct de vedere al numărului mare de participanți pe care Jandarmeria București, alături de celelalte instituții partenere, a gestionat-o a fost evenimentul iMapp Bucharest, organizat in Capitală, unde au fost prezenți peste 50.000 de spectatori.

Menționăm faptul că pe toată perioada de desfășurare nu au avut loc incidente de ordine publică.

Jandarmeria Română mulțumește tuturor participanţilor la aceste evenimente, care au ales să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale organizatorilor, fiind permanent în dialog cu colegii noștri.

Au fost constatate şi abateri de la normele legale, fiind aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale cu avertisment sau amendă (valoarea amenzilor este de peste 220.000 de lei).

De asemenea, la nivel național, pe timpul misiunilor, jandarmii au oprit activitatea infracțională în 25 de cazuri, atât independent, cât și în cooperare cu celelalte instituții partenere, 27 de autori fiind prinși în flagrant sau în urma unor sesizări primite din partea cetățenilor.

Jandarmii au fost prezenți și în zona montană, unde mulți turiști au ales să își petreacă timpul liber. Jandarmii montani s-au aflat permanent în zona stațiunilor și pe traseele montane, pentru a avea grijă de siguranța turiștilor. Jandarmii au transmis frecvent recomandări legate de măsurile pe care orice persoană trebuie să le respecte atunci când pleacă pe un traseu montan, pentru a nu risca accidentarea.

În încheiere, dorim să mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-o acordați! Suntem convinși că împreună, prin cooperare și dialog, lucrurile vor funcționa așa cum se cuvine!

Noi rămânem în continuare la datorie pentru siguranța tuturor participanților la manifestările cultural-artistice care vor avea loc și astăzi, unde se estimează prezența unui număr de peste 100.000 de persoane la evenimentele organizate în toată țara.

 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Jandarmi Prezenți Evenimentele Vineri Sâmbătă Național