× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţişti. Un bărbat de 44 de ani şi-a agresat concubina

Informatia de Teleorman • 24-10-2023, 10:00:52 • 44 vizualizari
 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Roşiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi au emis ordin de protecţie provizoriu în cazul unui bărbat care şi-ar fi agresat concubina.

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Roşiori de Vede a fost sesizată prin apel la număruln unic de urgenţă 112 de către o femeie din comuna Crângeni, de 48 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin, un bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Roşiori de Vede care au procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, fiind emis ordin de protecţie provizoriu.

Activitatea infracţională reţinută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 22.10.2023, şi-ar fi agresat fizic concubina, femeia nesolicitând îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Protecţie Provizoriu Poliţişti Bărbat Agresat Concubina