× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Gabriel Nedelea transferat la CSM Alexandria

Teleorman Sport • 19-08-2023, 10:00:05 • 50 vizualizari
 

Un transfer de ultim moment a fost operat de conducerea clubului alexandrinean, cu scopul de a întări echipa de fotbal, participanta in liga a II-a.

Teleormăneanul Gabriel Nedelea, originar din comuna Ștorobăneasa, se întoarce acasă și va juca sub culorile CSM Alexandria.

Nedelea, care este fundaș stânga, dar poate juca și pe postul de mijlocas a început fotbalul la CSS Alexandria, sub comanda lui Ilie Radu. Apoi a fost preluat de antrenorul Sorin Albeanu, care i-a asigurat saltul decisiv în carieră. De la Alexandria a plecat la Rapid Buzescu, unde, la 16 ani, a avut primul contract semnat, de aici, la Viitorul Argeș, apoi la Regal Sport București. A terminat perioada de juniorat la Viitorul Constanța, fiind remarcat și selectat de însuși Gheorghe Hagi.

A jucat și două meciuri în Youth League, cu echipa dobrogeană, el fiind convocat, dar neutilizat, în două meciuri de Liga I, unde a fost rezervă.

Apoi a fost împrumutat la Gloria Buzău, după care a ajuns la Oțelul Galați, unde a reușit promovarea din Liga a III-a în eșalonul secund, apoi contribuind și la promovarea Oțelului în Superligă.

iată ce a declarat jucătorul de 23 de ani, la ceremonia de semnare a contractului: ”Sunt foarte bucuros că am un motiv întemeiat de a mă întoarce acasă, lângă familia mea. Grație CSM Alexandria pot face fotbal de calitate și de performanță, în județul Teleorman, ceea ce este minunat. Voi pune mult suflet la antrenamente și meciuri pentru echipa-fanion a județului”.

Deocamdată, până când actele vor fi perfectate, Nedelea nu poate fi utilizat mâine, la meciul cu CSC 1599 Șelimbăr.

Bine ai revenit acasă Gabi și mult succes la CSM Alexandria

sursa: club sportiv municipal Alexandria

 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Gabriel Nedelea Transferat Alexandria