× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Voluntarii Crucii Roșii, la datorie mereu

Ziarul Mara • 22-12-2023, 10:00:22 • 41 vizualizari
 

Prin intermediul voluntarilor de Cruce Roșie s-a creat o punte de legatură între elevii din mediul urban și cel rural.

Elevii Scolii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Alexandria au pregătit, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, daruri pentru elevii Școlii Gimnaziale „I. Gh. Duca” Țigănești.

Au demonstrat astfel că avem nevoie unii de alții pentru a învăța ce înseamnă solidaritatea, umanitatea și dorința de a veni in sprijinul semenilor noștri.

Elevii Scolii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” din Alexandria au fost primiti cu mare bucurie, fiindu-le oferit în semn de apreciere un moment artistic cu dansuri și colinde.

La Turnu Măgurele, în calitate de voluntar de Cruce Roșie, profesorul Silimon Emanuel le-a arătat elevilor Colegiului Național „Unirea” Turnu Măgurele în ce constă activitatea de voluntariat din cadrul Crucii Roșii, cum își poate aduce fiecare contribuția în comunitatea din care face parte.

Le-a povestit acestora despre experiențele unice căpătate ca voluntar al Filialei Teleorman de Cruce Roșie, despre acordarea primului ajutor în orice situație, despre umanitate și solidaritate, despre momentele trăite în ultimii trei ani, pline de situații inedite și neprevăzute cu care se confruntă și cum acționează în acestea un voluntar de Cruce Roșie.

Toate acestea au fost spuse cu speranța că nu vor rămâne fără ecou, că vom conștientiza toți faptul că de implicarea noastră în comunitate depinde binele tuturor.

Cornelia RĂDULESCU

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Voluntarii Crucii Roșii Datorie