× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Eugen Pârvulescu: ” Am avut, astăzi, o întâlnire cu primarii liberali și reprezentanții instituțiilor, la care a participat și Remus Borza!”

Actualitatea de Teleorman • 30-08-2023, 10:00:49 • 132 vizualizari
 

Am condus, astăzi, ședința Biroului Politic Județean al PNL Teleorman, în cadrul căreia m-am întâlnit cu primarii PNL din județ și cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate.

Le-am transmis tuturor celor prezenți că îi susțin, în continuare, în demersurile lor de a accesa bani de investiții prin PNRR, Anghel Saligny sau fonduri europene.

Alături de noi s-a aflat și Remus Borza, consilierul președintelui PNL Nicolae Ciucă. Acesta a preluat mesajul filialei județene, urmând să transmită conducerii centrale a partidului, că este nevoie de continuitate a proiectelor din Anghel Saligny și introducerea urgentă a sistemelor de alimentare cu gaze în Teleorman, în condițiile în care, în județul nostru, nu există nicio localitate rurală racordată la rețeaua de gaze.

Remus Borza ne-a asigurat de susținerea sa și a conducerii PNL și le-a transmis tuturor celor prezenți că cea mai mare șansă de dezvoltare a României este accesarea de fonduri europene.

După discuții constructive am ajuns, împreună, la concluzia că județul Teleorman, prin implicarea primarilor PNL, este pe un drum de construcție.

Eugen Pârvulescu, președinte PNL Teleorman

The post Eugen Pârvulescu: ” Am avut, astăzi, o întâlnire cu primarii liberali și reprezentanții instituțiilor, la care a participat și Remus Borza!” appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Pârvulescu Astăzi întâlnire Primarii Liberali Reprezentanții Instituțiilor