× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Vântul a creat probleme în traficul din Teleorman! 6 copaci au fost trâtiți

Ziarul Mara • 21-09-2022, 10:00:14 • 206 vizualizari
 

Mai mulți arbori au căzut din cauza vântului puternic care a bătut în județul Teleorman. Tot el a făcut ca mai multe incendii să fie stinse cu dificultate.

În ultimele zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 89 misiuni.

Din numărul total de intervenții, 63 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2.

Au fost foarte multe incendii, 13. Opt incendii de vegetație uscată, resturi menajere și miriști, două incendii la case de locuit din localitățile Roșiorii de Vede și Balaci, două incendii la anexe gospodărești din localitățile Dobrotești și Balaci și un incendiu baloți de paie în localitatea Plosca).

Au fost și șase intervenții pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil din cauza vântului.

Din păcate în această perioadă au avut loc și șase evenimente rutiere produse în localitățile Naipu, Buzescu, Peretu, Roșiorii de Vede, Saelele și pe E70, între Vitănești și Văceni. La accidentele rutiere, pompierii militari teleormăneni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

C.D.

 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Vântul Probleme Traficul Teleorman Copaci Trâtiți