× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Copil de 11 ani lovit de poarta metalică a sălii de sport din Călinești

Actualitatea de Teleorman • 30-05-2024, 20:00:53 • 61 vizualizari
 

Ieri, la Școala din Calinesti, în timpul unei pauze intre orele de curs mai mulți copii au fost răniți după ce poarta metalica de la intrarea în curtea sălii de sport a căzut peste ei. Unul dintre copii, în vârsta de 11 ani, cu traumatisme la cap, a fost preluat de o ambulanța și transportat la spital pentru investigatii. În urma loviturii, copilul s-a ales cu doua hematoame epicraniene și tatăl a decis sa meargă cu el la un spital din Bucuresti.

În legătura cu acest caz, IPJ Teleorman ne-a comunicat ca polițiștii au fost sesizati prin apel la numărul unic de urgența 112 și în urma cercetarilor preliminare au constatat ca minorul în vârstă de 11 ani, din comuna Călinești, se afla în pauza dintre orele de curs și era așezat pe șina porții de acces auto a instituției de învățământ, moment în care, din neatenție, ar fi fost lovit cu poarta de către un coleg, de aceeași vârsta, care se juca, încercând să o deschidă. IPJ Teleorman ne-a transmis prin intermediul Biroului de presa ca se continua cercetarile în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Copil de 11 ani lovit de poarta metalică a sălii de sport din Călinești appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Poarta Metalică Sălii Călinești