× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Doi tineri, căutați în Dunăre. Fata a fost găsită și transportată la spital

Liber in Teleorman • 18-08-2022, 22:00:09 • 25 vizualizari
 

ISU TR se află în misiune de căutare a unui tânăr, de circa 18 ani, posibil înecat în fluviul Dunărea, în dreptul localității Zimnicele. Evenimentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112, la ora 17.58.

Se pare că împreună cu acesta se afla și o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câțiva cetățeni bulgari cu o barcă. Ea este acum în grija echipajului medical al SAJ Teleorman.

Misiunea de căutare este efectuată în acest moment de echipajele de scafandri din cadrul ISU Teleorman și ISU Giurgiu, care acționează în zonă cu o barcă de salvare și echipamente specifice, potrivit ISU Teleorman.

„Fata, conștientă și cooperantă, cu atac de panică, a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. Echipajul medical al SAJ Teleorman, cu medic, a rămas la fața locului, în zona evenimentului.

Menționăm faptul că echipajele de salvatori sunt sprijinite și de un echipaj al poliției de frontieră, care acționează cu o barcă.

Misiunea este în acest moment în derulare”, a completat ISU Teleorman.

UPDATE:

Începând cu ora 21.00, misiunea de căutare a tânărului dispărut în fl. Dunărea a fost întreruptă din cauza întunericului.

Scafandrii ISU Teleorman și ISU Giurgiu vor relua căutările mâine de dimineață, începând cu ora 06.00.

Vom reveni cu informații în funcție de dinamica intervenției!

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Tineri Căutați Dunăre Găsită Transportată Spital