× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI TELEORMAN

STIRI TELEORMAN

 

Urmărire ca-n filme! Polițiștii au tras 5 focuri de armă ca să oprească un șofer din Buzescu!

Impact News 24 • 14-10-2023, 20:00:41 • 212 vizualizari
 

Un șofer de 29 de ani, din Buzescu a pus poliția pe jar și a fost oprit doar după ce aceștia au tras 5 focuri de armă, nimerind pneurile mașinii

În această dimineață, în jurul orelor 3, poliția Alexandria a fost sesizată că șoferul unui BMW circulă haotic cu mașina pe străzile din oraș, poliția l-a identificat de îndată și i-a făcut semn să oprească, însă acesta a pornit o cursă nebună prin oraș, apoi mai multe zeci de kilometri pe E70 și pe centura Alexandriei.

Agent șef principal Ciucu Florinel si David Costel au tras mai multe focuri de armă, făcând praf roțile mașinii, care într-un final s-a oprit într-o comună de lângă capitala Teleormanului, însă șoferul, deși identificat, a reușit să scape pe moment, pe jos.

Acum s-a ales cu dosar penal și riscă pușcăria, pentru sustragerea de la recoltare probe biologice

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Urmărire Polițiștii Focuri Oprească șofer Buzescu